noodactie!

ROMA NOODHULP

De situatie voor de Roma is schrijnend, helemaal in deze corona-crisistijd.

Vele Roma gezinnen zijn in nood!

Roemenie is nog grotendeels in 'lock Down', Roma kinderen die eerst op school nog eten kregen, of in programma’s missen nu bv. een warme maaltijd.

Ouders die misschien nog een baan hadden zitten nu zonder, hun woonomstandigheden zijn ook verre van normaal, geen geld… dus geen voedsel… geen hulp. De meeste wonen in een houten huisje, met grote gezinnen, soms maar 1 bed, en een kachel, vaak is er niet eens hout meer om te stoken, etc…

Wij kunnen met uw steun ervoor zorgen dat in Roemenie de pakketten gekocht en uitgedeeld worden.

Dank aan God voor de relaties die we daar nu hebben!!!


Eerste pakketten uitgedeeld!

Op 1 April 2020 werden de eerste voedselpakketten gekocht en uitgedeeld. Inmiddels hebben we al ruim 40 gezinnen kunnen helpen! We zijn enorm dankbaar voor de giften die binnenkomen! En voor het werk dat door mensen in Roemenie hiervoor wordt verricht. DE HULP BLIJFT HARD NODIG! Helpt u de ons mee om in Roemenie nog meer pakketten uit te kunnen delen? Samen kunnen we elkaar helpen! Zodra alles weer mogelijk is gaan we vanuit Nederland zeker ook daarheen en willen we wat gezinnen gaan ontmoeten, en nog meer voedselpakketten uitdelen en Liefde delen. We kijken er nu al naar uit!

Doneer nu!

Wilt u a.u.b. ons helpen deze actie mogelijk te maken?

Een goed gevuld voedselpakket is kost 20 euro!

Maak uw gift over op:

IBAN : NL78 RABO 0304 0062 54 t.n.v. Stichting HeartView for You

O.v.v. noodhulp voedselpakket Roma

of via de doneerknop


Liefde vermenigvuldigt

met delen!