Wat vonden we ervan?

Het is alweer de laatste dag, vandaag vliegen we weer naar Nederland.

Het leek mij leuk om aan een aantal teamleden te vragen wat hun van deze week vonden; onbeschrijfelijk, emotioneel, vreugdevol, dankbaar, onbevattelijk, liefdevol, vol van God's aanwezigheid... dat is wat ik vooral hoorde. Te lastig voor iedereen om dit in een paar zinnen te omschrijven.

Voor mij persoonlijk was deze week echt geweldig! God heeft zo erg door mensen heen gewerkt en ik ben dankbaar dat ik deel mocht zijn van een prachtig team waarmee we veel hebben bereikt!

Ik heb meer mogen uitstappen in geloof en echt Jezus kunnen delen met de kids en tieners dat was echt zo mooi, hoe die band groeide! God is goed🙌🏼❤

Om deze week te beschijven kwamen we met z'n allen tot 1 woord: SPRAKELOOS!!!

Hieronder kun je nog wat reacties lezen van een paar teamleden.


God's zegen

Eric


Katy: Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik veel van geleerd heb. En veel liefde en aanwezigheid van God heb gevoeld.


Lise: Onbeschrijfelijke liefde, zo beschrijf ik deze reis. Kindjes die je een jaar niet heb gezien en dan lachend je naam roepen, je herkennen en gelijk je knuffelen en het liefst je niet meer los laten. Onbeschrijfelijke liefde!


Lynn: Deze reis was ongelofelijk mooi. Dit was mijn aller eerste keer dat ik mee ben gegaan. Toen we naar de vuilnisbelt gingen en de kindjes naar je toe kwamen en allemaal knuffelen was dat echt een mooi moment! Voor herhaling vatbaar.


Ariënne: Een week met zoveel mooie ‘ Amazing moments‘. Een persoonlijke ervaring was, was dat een kindje ( Manu ) van vorig jaar mij herkende. Zo lieffff...!! Alle dagen waren bijzonder om mee te maken. Dankbaar dat ook ik deze week erbij heb mogen zijn. Groet van Ariënne. 🙋🏼Wat vonden we ervan?

Het is alweer de laatste dag, vandaag vliegen we weer naar Nederland.

Het leek mij leuk om aan een aantal teamleden te vragen wat hun van deze week vonden; onbeschrijfelijk, emotioneel, vreugdevol, dankbaar, onbevattelijk, liefdevol, vol van God's aanwezigheid... dat is wat ik vooral hoorde. Te lastig voor iedereen om dit in een paar zinnen te omschrijven.

Voor mij persoonlijk was deze week echt geweldig! God heeft zo erg door mensen heen gewerkt en ik ben dankbaar dat ik deel mocht zijn van een prachtig team waarmee we veel hebben bereikt!

Ik heb meer mogen uitstappen in geloof en echt Jezus kunnen delen met de kids en tieners dat was echt zo mooi, hoe die band groeide! God is goed🙌🏼❤

Om deze week te beschijven kwamen we met z'n allen tot 1 woord: SPRAKELOOS!!!

Hieronder kun je nog wat reacties lezen van een paar teamleden.


God's zegen

Eric


Katy: Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik veel van geleerd heb. En veel liefde en aanwezigheid van God heb gevoeld.


Lise: Onbeschrijfelijke liefde, zo beschrijf ik deze reis. Kindjes die je een jaar niet heb gezien en dan lachend je naam roepen, je herkennen en gelijk je knuffelen en het liefst je niet meer los laten. Onbeschrijfelijke liefde!


Lynn: Deze reis was ongelofelijk mooi. Dit was mijn aller eerste keer dat ik mee ben gegaan. Toen we naar de vuilnisbelt gingen en de kindjes naar je toe kwamen en allemaal knuffelen was dat echt een mooi moment! Voor herhaling vatbaar.


Ariënne: Een week met zoveel mooie ‘ Amazing moments‘. Een persoonlijke ervaring was, was dat een kindje ( Manu ) van vorig jaar mij herkende. Zo lieffff...!! Alle dagen waren bijzonder om mee te maken. Dankbaar dat ook ik deze week erbij heb mogen zijn. Groet van Ariënne. 🙋🏼