We zijn er weer!

Jaja het is weer zo ver, na veilig geland te zijn in Roemenië begint de reis nu toch echt. Gelijk vanaf het vliegveld zijn we door gegaan naar de mall en hebben we met z'n allen nog gezellig gegeten. Eenmaal in het huis aangekomen zochten we allemaal onze kamers op en zijn we naar bed gegaan.

Vandaag zijn we naar de kerk geweest waar we God groot gemaakt hebben, tijdens de aanbidding zag ik een vader met zijn kind op zijn schouders allebei in aanbidding dit was zo'n mooi beeld dat ik toch wel een beetje baalde dat ik mijn camera in het huis had gelaten . Daarna zijn we terug gegaan naar het huis om daar gezellig met z'n allen te lunchen. Hierna hadden we nog even de tijd om te chillen, we waren toch nog wel erg moe van de reis en een aantal van ons hebben nog even geslapen, andere hebben genoten van het weer buiten.
Later op de middag zijn we naar Pata-Rat gegaan voor een "kennismaking" (het grootste deel van het team kent Frank al), Frank vertelde over waarom hij zendingswerk doet in Roemenië en hij heeft wat regels uitgelegd. Na de introductie stonden er al heel wat kinderen buiten te wachten en hebben we nog even met de kinderen geknuffeld en gespeeld. Het voelde alsof we helemaal niet weg geweest zijn. Ook de teamleden die nog niet eerder waren geweest vonden het erg bijzonder en waren geraakt door wat ze zagen waar de mensen in wonen. Het is zo mooi om te zien dat de kinderen je herkennen en je vertrouwen, ze komen gewoon naar je toe. Vol vreugde en hoop omarmen ze je. We zien uit naar een mooie week.

's Avonds hebben we nog geworshipped met het team, we zaten gezellig buiten bij de zonsondergang. Hierna deelden we wat ons het meest raakte vandaag, we zien allemaal zoveel andere dingen. We komen allemaal van een andere achtergrond en kijken ook allemaal op een andere manier naar wat er allemaal gebeurt. Morgen gaan we voor het eerst weer naar Pata en gaan we zien hoe ver het huis is waar we in April aan gewerkt hebben.

Ik zie uit naar de dingen die God op ons pad zet deze week.

God's zegen,

Eric