Dag vol van warmte...

Dinsdag 20 Augustus,

Een dag van warmte, eenheid, Liefde, genieten...

Vanmorgen konden we allemaal wat langer op ons bed blijven liggen, een vrije ochtend. Rond 9 uur kwam iedereen dan wel te voorschijn voor het ontbijt. Sommigen maakten zich klaar voor een ochtendje shoppen, anderen besloten te gaan wandelen en te genieten van de geweldige mooie schoonheid van Roemenie. En een aantal besloten heerlijk onder een boom in de relax stoelen plaats te nemen onder een heerlijke verkoelende boom. Ik was een van dit laatste. Wat was het genieten, samen mooie gesprekken, en rust ... We ervaarden enorm dat we echt konden genieten.

Tegen lunchtijd maakten we vast zakjes met boterhammen met kaas en ham en wat lekkers klaar voor de kinderen om na het kinderprogramma uit te delen. Gisteren hadden we 70 kinderen tijdens het kinderprogramma, en dus besloten we er 75 te maken. (Later bij het kinderprogramma waren we enorm verrast dat er meer dan 85 kinderen waren, dus wat geimproviseerd zodat ieder kind met wat eten en drinken naar huis ging).

Na de lunch vertrokken we naar Pata Rat, waar de kindertjes ons alweer aan het opwachten waren. Zulke blijde en stalende gezichtjes... Daar word je alleen al warm van van binnen, laat staan de temperatuur die vandaag wel boven de 32 graden uit kwam, en in het gebouw nog veel hoger..


Kinderprogramma, Jezus omarmt Zacheus.

Kinderporgramma God ziet jou, Jezus omarmt Zacheus.

Waar ik ook warm van word, is de eenheid in ons team, alles loopt zo soepel en dat is wel te merken met het voorbereiden van de programma's. Vandaag spraken 2 jongeren uit ons team, in het kinderprogramma en het tienerprogramma n.a.v. het verhaal van Zacheus, dat God jou ziet! Hij wil in jou hart komen, Je bent zo geliefd door Hem, kom! Het is zo mooi mensen uit het team te zien uit stappen, te groeien, te ontvangen, te delen de warme Liefde van God! En dan nog te denken aan alle momenten met de kinderen en tieners buiten, maar ook de gesprekken binnen het team, het bidden voor elkaar en worship time bij een vuurtje vanavond ... over warmte gesproken!!!

Ik kan denk nog wel uren schrijven, en dan heb ik nog niet alles kunnen vertellen! Dankbaarheid, dat is wat in mijn hart leeft, dat we zo hier kunnen en mogen zijn, en dat het harten raakt, niet alleen op Pata Rat maar ook binnen ons team!  

Vuur, warmte, Liefde ... God sprak zo enorm in mij; geniet!!! Denk aan Mijn beloften! Die zijn Ja en Amen! Niet ik maar Hij, Hij zal het doen in ieders leven, van ons, van de mensen, de kinderen op Pata Rat en overal!

"FAITHFUL, YOU ARE, FAITHFULL FOREVER YOU WILL BE, ALL YOUR PROMISES ARE YES AND AMEN"

Blessed to be a blessing,  

Everdina