Poging 2

Ik vind het vandaag moelijk om een mooi stuk te schrijven, ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen en ondanks de omstandigheden wil ik de blog geen negatieve sfeer geven. Er is niet zo heel veel gebeurt vandaag en dat maakt het ook niet makkelijker om een stuk te schrijven. Ik was al begonnen met een stukje maar was het helaas vergeten op te slaan hier dus poging 2.

Vanochtend bleek het niet zo goed te gaan met twee teamleden. Na het ontbijt besloten we eerst naar Pata toe te rijden en dan de 2 teamleden met Frank en Everdina naar het ziekenhuis te gaan voor onderzoek en eventuele behandeling. Bij één van de teamleden moet het vanzelf overgaan, het andere teamlid moet een tijdje in het ziekenhuis blijven voor behandeling. Ondanks deze tegenvallers blijven we vertrouwen op God. Hierdoor wordt het team eigenlijk alleen maar hechter.


Doordat Frank mee naar het ziekenhuis is en dus niet op Pata is kunnen we niet zoveel doen bij het praktisch werk, Frank weet namelijk wat er moet gebeuren. Hij laat ons achter met wat grotere klussen. Nadat we hiermee klaar zijn besluiten we toch maar iets eerder te stoppen en alweer terug te gaan. Eenmaal aangekomen bij het huis hebben we even wat gegeten en zijn toen gaan chillen. We hebben vandaag verder geen programma's en zijn dus de rest van de dag vrij. Een aantal besluiten nog om naar de mall te gaan.

Zelf ben ik lekker buiten op de stoel onder de boom gaan zitten om deze blog te schrijven. Het is hier zo mooi en relaxt hier dat het eigenlijk steeds meer als thuis voelt. 's Avonds hebben we gebarbecued met het team en daarna met zn allen de dag afgesloten en nog lekker met z'n allen gezeten. Daar zat ik nog even te oefenen op de gitaar. Nu is het ondertussen 23:00 en tijd om naar bed te gaan. Trusten allemaal en hopenlijk komen jullie morgen weer even langs voor de volgende blog.

God's zegen

Eric