Bijzonder!

Deze ochtend was voor mij zeer lastig wakker worden waardoor ik inplaats van kwart voor 8 aan tafel kwam het pas rond 8 uur werd. Heb natuurlijk wel genoten van mijn ontbijt en de gesprekken van de andere mensen aan tafel waardoor ik langzaam maar zeker wakker werd.

Toen iedereen klaar was met ontbijten en de benodigde spullen voor de dag pakken gingen we eerst met zijn alleen naar het huis van Frank en splitsten we daar in 2 groepen 1 die daar bleef en 1 die naar Pata Rat ging om daar vast dingen schoon te maken. Ik zelf bleef bij het huis van Frank om te helpen met het maken van beton om de palen van de schutting in vast te zetten. Ik mocht de benodigde dingen in de beton molen doen en na een tijdje al was het goed en mocht ik het in een kruiwagen van iemand doen zodat die het mee kon nemen voor de palen. Het was een warme dag maar dat hield me niet tegen om door te werken en samen met het team hebben we het voor elkaar gekregen om het doel van vandaag te bereiken de palen staan stevig in de grond.


Toen we klaar waren wilde we terug rijden naar het huis waar we verblijven alleen zijn we de rest van ons team tegen gekomen die langs de weg stonden omdat de auto waarin hun reden het niet goed meer deed. Maar uiteindelijk hebben we ervoor kunnen zorgen dat we allemaal weer in het huis kwamen. Later die middag heb ik buiten gezeten met wat mensen van het team en een beetje bij gepraat met die mensen en elke keer weer maken de gesprekken mij zeer blij omdat ik het hier eigenlijk wel over alles kan hebben.

Om kwart over 4 zijn we naar een plek gereden om te barbecueen en spelletjes te spelen met tieners uit Cantonolui. Ook ik heb samen met een paar tieners een spelletje gedaan met kaarten waar in nog steeds weinig van snap maar ik heb verloren. Toen iedereen zijn eten op had gingen we voetballen ik was er zelf niet bij want ik wilde even uitrusten maar toen iedereen terug kwam zagen ze er blij uit dus het was vast leuk. Daarna deelden we tasjes uit met spullen voor de tieners waar ze echt heel blij mee waren een paar kwamen zelfs naar ons toe om te vragen om onze namen in een schriftje te schrijven wat ik best wel bijzonder vond.


Verder vond ik deze dag net zoals alle andere tot nu toe erg leuk ik geniet van eigenlijk alles hier wel een beetje of zelfs heel veel. Ik had ook echt totaal niet verwacht dat dit een ding voor mij zou zijn want ik heb nog nooit iets gedaan wat hier ook maar op lijkt maar toch vind ik het echt geweldig. de mensen hier zijn ook echt heel aardig waardoor ik met eigenlijk iedereen wel soort van een band heb opgebouwd.

Groetjes

Wesley