Peru

Peru

In Peru ondersteunen we het project van Otinho en Loyda. Ze wonen in een klein bergdorpje midden in de Andes, Sicuiani. Hier zijn ze een kerk gestart.

De kinderen in dit project komen uit grote, arme gezinnen, waar weinig aandacht voor hen is. De kerk is als een thuis, waar ze de liefde van Jezus mogen ervaren.

Voedselproject


Dagelijks komen er inmiddels zo'n 50 kinderen in het Project Sicuani. Ze leren meer over Gods liefde en krijgen daarnaast hulp bij hun schoolwerk. Ze mogen gebruik maken van het Internet om zo hun huiswerk te kunnen maken.Er worden verder ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals filmavondjes.

Op een lege maag kun je echter niet leren.. Daarom helpen wij Otinho en Loyda met het kopen van voedsel, zodat alle kinderen drie keer per week een voedzame, warme maaltijd mogen ontvangen!

Succesvolle actieSamen met leerlingen van Basisschool De Open Poort in Asperen hebben we Bingo gespeeld voor het project in Peru. De actie werd ook buiten de school flink gedeeld, fantastisch. Er is maar liefst 3800 euro opgehaald, een geweldig bedrag!

Stichting Inmenszo uit Gorinchem is aangehaakt bij de actie en heeft 1200 euro gedoneerd, zodat we 50 kinderen een heel schooljaar kunnen helpen.

Dank jullie wel Inmenszo voor het mede mogelijk maken van deze mooie actie!

Bedankt!


Inmiddels hebben we deze 50 kinderen kunnen voorzien van alle benodigde schoolmaterialen om zorgeloos het nieuwe schooljaar te kunnen starten. Boeken, schriften, schrijfmateriaal, noem maar op! Ook de verplichte schooluniformen hebben we kunnen doneren.

Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest. Heel veel dank!


Kinderkamp

Met behulp van alle mooie giften n.a.v. de kerstactie zijn de kinderen een weekend op kamp geweest. Voor veel kinderen de eerste keer dat ze op een uitje als deze mee konden gaan! Op het kampterrein hebben de kinderen ontzettend genoten van het spelen met elkaar en alle gezelligheid die een kamp met zich meebrengt.

Zonder uw gift was dit niet mogelijk geweest.

Daarom ontzettend bedankt namens alle kinderen en het hele team!