Peru

Peru

In Peru ondersteunen we het project van Otinho en Loyda. Ze wonen in een klein bergdorpje midden in de Andes, Sicuiani. Hier zijn ze een kerk gestart.

De kinderen in dit project komen uit grote, arme gezinnen, waar weinig aandacht voor hen is. De kerk is als een thuis, waar ze de liefde van Jezus mogen ervaren.

Voedselproject

Dagelijks komen er inmiddels zo’n 50 kinderen in het Project Sicuani. Ze leren meer over Gods liefde en krijgen daarnaast hulp bij hun schoolwerk. Ze mogen gebruik maken van het Internet om zo hun huiswerk te kunnen maken.Er worden verder ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals filmavondjes.

Op een lege maag kun je echter niet leren.. Daarom helpen wij Otinho en Loyda met het kopen van voedsel, zodat alle kinderen drie keer per week een voedzame, warme maaltijd mogen ontvangen!

Kerstactie

Ook dit jaar willen bijdragen aan een mooie kerstviering. Het doel is om de kinderen met elkaar te laten koken voor het traditionele kerstdiner op 24 december. Aansluitend zal er een mooie viering plaatsvinden.

Verder willen we ook meehelpen bij de organisatie van het jaarlijkse kinderkamp. Veel kinderen zijn nog nooit een weekendje van huis geweest, laat staan op kamp of vakantie. Hoe mooi zou het zijn als we deze kinderen een onvergetelijk weekend kunnen geven vol met spel, plezier en samenzijn?

Doneren

Wilt u meehelpen deze kinderen een onvergetelijke kerst te geven? Doneren kan o.v.v. kerstactie 2022. Ook zal de volledige opbrengst van de oliebollenactie naar de kerstactie gaan. Van harte aanbevolen!

18aab37c92cfb3350320f1e2653c2ff1_460x346

Afbeelding 1 van 4

Zomer 2022

Afgelopen zomer is het project is verhuisd naar een andere locatie. Daar zijn nieuwe ruimtes gebouwd voor de kerk, keuken en eetzaal. Wij hebben alle benodigdheden voor de keuken kunnen doneren m.b.v. jullie giften, waarvoor hartelijk dank!

Frouke heeft in augustus het project bezocht. Op dat moment was er een vakantiebijbelweek aan de gang. Prachtig om zoveel kinderen geraakt te zien worden door Gods liefde!