Peru

Peru

Sinds april 2021 ondersteunen we Otinho en Loyda, die door gemeente 'El Refugio' zijn uitgezonden naar een klein bergdorpje midden in de Andes.

Ze zijn hier een kerk gestart, waar inmiddels zo'n 50 kinderen komen. Via de kinderen hopen zij uiteindelijk ook hun ouders en families te bereiken.

Heart for Kids

De kinderen zijn elke dag welkom in de kerk. Ze krijgen hier hulp bij hun schoolwerk en er worden bijeenkomsten georganiseerd, waar de kinderen het evangelie horen. De meeste kinderen komen uit grote, arme gezinnen, waar weinig aandacht voor hen is. De kerk is als een thuis, waar ze de liefde van Jezus mogen ervaren!

We helpen Otinho en Loyda met het kopen van voedsel, zodat de kinderen drie keer per week een voedzame, warme maaltijd ontvangen.

Actie mei

Sinds een maand is het nieuwe schooljaar in Peru begonnen. Peru zit nog altijd in een zware lockdown i.v.m. de Coronacrisis. Kinderen hebben al ruim een jaar geen live onderwijs kunnen volgen. Scholen verzenden informatie/huiswerk via whatsapp. Als je geen mobiele telefoon tot je beschikking hebt, kun je dus geen onderwijs volgen. Voor 7 kinderen in de kerk zoeken we nog een telefoon. Pakketjes sturen is op dit moment niet mogelijk. We proberen daarom het geld bij elkaar te krijgen, zodat ook deze kinderen hun studie kunnen vervolgen!

Voedselproject

en Actie mei

Wilt u meehelpen?

Al voor 5 euro per maand kunnen we een kind binnen dit voedselproject een maand lang 3 warme maaltijden per week geven!

Wilt u deze kinderen helpen hun studie te starten d.m.v. het sponsoren van een telefoon? Neem even contact met ons op!

U kunt ook doneren o.v.v. 'Actie mei Peru'.