Blog


Actie schoenendoos 2018

Bijna 100 schoenendozen werden er vorige week ingeleverd door de kinderen van basisschool de Open Poort in Asperen. Allemaal waren ze  prachtig versierd en goed gevuld met allerlei mooie cadeau's.

Voor het 2e jaar op rij doen ze mee voor de kinderen op Pata Rât. Veel kinderen wisten dan ook nog precies te vertellen wat wij vorig jaar hadden laten zien en verteld hadden over de kinderen daar!

Dit jaar hebben we een mooi filmpje (met dank aan Job) laten zien tijdens onze presentatie in de klassen, waar de kinderen op konden zien hoe blij de kinderen daar kunnen zijn, simpel door een knuffel van iemand, een beetje aandacht... en natuurlijk zo'n prachtige schoenendoos vol verrassingen! Na een diepe indruk, gingen de kinderen hard aan de slag, en de dozen waren stuk voor stuk prachtig!!! We zijn met recht trots op de kinderen!

Inmiddels hebben we alle schoenendozen goed en stevig verpakt in bananendozen en weggebracht naar het transport bedrijf die het volgende week gaan brengen! Met dank ook weer aan onze eigen vrijwilligers!

In de 2e week van december gaan we er zelf naar toe, en dan kunnen we hopelijk de dozen zelf uitdelen!

We zien al uit naar de blijde gezichtjes!!! Van de kinderen daar maar ook als we terug op school komen om foto's en filmpjes hiervan te laten zien aan de kinderen van de basisschool!