Blog


Girls on Mission Februari

En ja dan vragen ze me hoe was het weekend weer in Roemenie…
Ik antwoord dan 🤔uhm weet niet waar ik echt moet beginnen… Het is zoveel …🔥
Het is altijd het gevoel van thuiskomen, en zoveel mogelijk uit de dagen te halen die ik daar dan ben.
Kan vaak niet wachten tot de volgende dag na aankomst om de kinderen/tieners op Pata RÂt weer te ontmoeten.
Samen verder relatie opbouwen met onze vrienden, Frank en Rita , En meer vriendschappen, samen verder gaan optrekken in dat wat God ons in ons hart heeft gelegd.
In de Kids en Youth programs gesproken, God had me een woord in het hart gelegd over faith, believe and blessings…
N.a.v de roeping van Abraham. God riep hem, en als wij in Christus zijn zegt de Bijbel ben je een erfgenaam van Abraham en zijn alle zegen, alle beloften ook voor jou en mij.... do you have faith?
Wow, hoe geweldig als je je laat leiden door dat wat de Heilige Geest door je heen wilt spreken! 🔥 Ons gebed was dat vele harten geraakt zullen worden, en dat was het zeker! Ook zo geweldig dat er Zoveel mensen ook hier in nederland met ons meebidden, zo dankbaar hiervoor😇
Dit weekend ging ook Ariana mee, een vriendin die vaak helpt met de kledingacties en meer Activiteiten. We hebben mooie dagen gehad, zeker voor haar zeer veel indrukken, maar ze had het voor geen goud willen missen.
We hebben ook weer een bijzonder weekend met de meiden in het disciple house gehad, Diepergaande relaties, en keuzes die de meiden maakten. Op de laatste avond waren we allen op onze knieën gebogen voor God, en wat was de Heilige Geest werkzaam in ieders hart.
En hoe blij ben ik dat ik elke keer ontdek dat ik de taal steeds een beetje beter leer begrijpen, echt een blessing!
Ook nog een doopdienst bezocht in de gyspy wijk, en visites afgelegd. Het is zo geweldig om relatie op te bouwen ook met de vrouwen in de wijken.
En ja… het is echt niet alleen maar geweldig, ook huilt mijn hart bij het zien van o.a. een paar kinderen die zeker verwaarloosd zijn, honger hebben, ziek waren… en bid alleen maar voor ingrijpen van God.. Hij alleen kan de harten ook van ouders hierin veranderen. Man wat een wijsheid heb je toch nodig van God om dat te doen wat nodig is…. Bid met ons mee voor deze groep kinderen…

En zo kan ik denk ik nog wel een half uur of veel langer doorschrijven….

Nu vooral nagenieten, en plannen verder uitwerken...

Ik ben vooral dankbaar dat God ons geeft en voorbereidt voor meer! #heartviewforYou 🙏🔥